09-07-2024

Mantelzorgwaardering 2024 in Vlissingen

24

Een Speciaal Cadeau-pakket en Filmevenement

In de gemeente Vlissingen wordt voor de inzet van mantelzorgers een bijzonder gebaar gewaardeerd. Mantelzorgers, die met enorme toewijding zorgen voor hun naasten, worden dit jaar in het zonnetje gezet met een cadeau-pakket. Maar dat is nog niet alles; zij worden ook uitgenodigd voor een speciaal filmevenement.

Op 9 november organiseert Buurtteams Vlissingen een filmevenement waarbij mantelzorgers samen met een introducee kunnen genieten van de documentaire Human Forever van Teun Toebes. Deze film belicht op ontroerende wijze de menselijke kant van zorg en geeft een inkijkje in de levens van zowel zorgontvangers als zorgverleners. Het biedt een moment van reflectie en herkenning voor mantelzorgers, die zich in de verhalen zullen herkennen.

Het cadeau-pakket en de uitnodiging voor het filmevenement zijn niet alleen een blijk van erkenning, maar ook een welverdiende gelegenheid voor ontspanning en verbinding. Mantelzorgers kunnen zich verheugen op een warm ontvangst en een inspirerende filmervaring op 9 november.

Meer informatie volgt eind augustus via de website www.buurtteamsvlissingen.nl en in het volgende activiteitenoverzicht voor mantelzorgers.

Share this post:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Discover more articles