25-10-2023

Herfst Buurtdag in Doc Fun & Event Center

foto-bowlen-1

Op dinsdag 24 oktober 2023 vond de Herfst Buurtdag plaats in Doc Fun & Event Center in Vlissingen. Deze middag konden kinderen van 6 t/m 16 jaar deelnemen aan verschillende activiteiten, waaronder unreal bowlen, lasergamen en jumpen. Alle bezoekers waren enthousiast, het was een drukke en zeer actieve middag!

In de eerste helft van de middag waren kinderen van 6 t/m 11 jaar welkom. In de tweede helft konden kinderen van 12 t/m 16 jaar deelnemen aan de Herfst Buurtdag. De bezoekers zelf hebben het positief ervaren: “Ik vind het leuk en ik ben zeker van plan om er tot het einde van de middag te blijven!”

Het was een geslaagde middag en er waren veel kinderen aanwezig. Buurtteammedewerker Said vertelde over de opkomst van de Herfst Buurtdag: ‘’Het was zeker druk, vooral in de eerste helft. We kunnen wel zeggen dat er in de hele middag bijna 400 kinderen hebben deelgenomen.’’ Door deze opkomst, ontstond er een gezellige en verbindende sfeer. Daarom konden we spreken van een geslaagde middag!

Share this post:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Discover more articles